Pazar virágcsokor

5 590 Ft18 900 Ft

Az eredeti festményem különlegessége, hogy festőkéssel készül. Ez adta meg a virágok egyediségét; mivel a festőkésnek van egy megismételhetetlen absztrakt hatása, dinamikája. Az eredeti kép, még egy fantasztikus divattervezőt is megihletett, így került ő egy esküvői ruhára (az erről készült fotókat megtalálod a fb oldalamon: https://www.facebook.com/harmoniagaleria)

❤ Inspiráló ART PRINT, fehér, matt minőségi kézműves papíron (Via  Linen pure white 270 gr) vagy vászonkép formájában.
Tökéletes minden helyiségbe, ahova egy kis színt, kellemes érzést, harmóniát, melegséget szeretnél csempészni, de ugyanígy kivételesen gyönyörű és egyedi ajándék lehet. Igazán modern, menő és fiatalos!

Limitált kiadás.
A következő méretekben válaszható

  • art print – nagy: 42 x 29,7 cm A3
  • art print – közepes: 29,7 x 21 cm A4
  • art print – kicsi: 21 x 14,8 cm A5
  • vászonkép – közepes: 30x 40 cm
  • vászonkép – nagy: 40 x 50 cm
    (ha más, konkrét méretet szeretnél, írj nekem és szívesen segítek)

❤ Eredeti festményem art print változata. Ez egy különleges eljárással készült kép különleges papírra, amit egyből érezni fogsz, ha megfogod a kezeddel vagy akár, ha csak ránézel a képre akkor is.
❤ Vásárlás után az art print megrendelésedet 1 munkanapon belül postázom, a vászonképeket 2 munkanapon belül. Keret nélkül.
❤ Ingyenes szállítás! Mindegyik alkotás gyönyörűen és gondosan előkészítve kerül szállításra, és biztonságos csomagolásban érkezik hozzád, ami tökéletes épségben és szárazon tartja. Csak újrahasznosított csomagolóanyagokat használok!

Holnapután már Nálad lehet. ????

Köszönöm, hogy benéztél a galériámba, legyen csodás napod!

  • Annamari
    Festményeim szeretettel

 

Méret

nagy, közepes, kicsi, vászonkép – közepes, vászonkép – nagy

Scroll to Top