Gyakori kérdések - információk

Ahogy megérkezik Hozzád

– Az eredeti festmények eredetigazolással rendelkeznek, a limitált számú printek hátulján találod a számot, hogy hányadik art print van Nálad a szériából.

– A számlát e-mailen és nyomtatott formában is elküldöm.

– Minden festmény egy fényes, lakkos réteggel van ellátva, ami megvédi a napfénytől, és megőrzi a szépségét egy életen át. Nem szükséges keretezni, készen áll arra, hogy a falra akaszd és az otthonod dísze legyen.

    újrahasznosított, környezetbarát  csomagolóanyagot és  ‘ECO’  FESTŐVÁSZNAT HASZNÁLOK

Az EKO vászon 100% -ban organikus, minőségi festővászon; a gyártás során is környezetbarát. A gyártás során felhasznált nyersanyagok ökológiai erdőkből származnak.

 
Szállítás


– Az ingyenes postázás országszerte posta pontra az én ajándékom. (Ha Magyarországon kívülre kéred a postázást, kérlek írj nekem e-mailt és  megbeszéljük a részleteket)

Garantálom a gondos, biztonságos, szép csomagolást és szállítást. A rendelést követő munkanap feladom postán a festményt.

– Ma megrendeled, holnap postázom, HOLNAPUTÁN Nálad.

Rendelhetek egyéni igény szerint is képet?


– Természetesen! Szívesen megfestek minden képet, akár fényképről, akár csak leírás alapján. Írj nekem e-mailt bátran és szívesen segítek! Képet lehet rendelni különleges méretben, Mérd le, és írd le nekem, hogy mekkorát szeretnél.

 Meg tudom nézni élőben a képet mielőtt eldöntöm, hogy megveszem-e?


– Igen,  erre van lehetőség, a helyszín megbeszélés szerint. De fotókat is szívesen küldök.

– Mindent megteszek, hogy a lehető legjobban ábrázoljam a festmény valóságos színeit, azonban ezek különböző megvilágítástól függően eltérőek lehetnek. Ha szeretnéd, akár egy millió képet készítek a képről és küldök Neked mielőtt megveszed. Írj nekem emiatt e-mailt bátran. Nagyon magas minőségű fotókat csinálok, és mindig a legszebb, természetes napfényben fotózok általában késő reggel, vagy kora délután.
A legtöbb festményem be van szkennelve, hogy a legjobban vissza tudjam adni annak a színeit – a szkennelt változatokkal készülnek ide a honlapomra a fotók.

– Időről időre vannak kiállításaim, ezekről a hírleveleimben szoktam írni. Várlak szeretettel a kiállításaimra, ahol személyesen is megtekintheted a festményeimet.

Mi történik, ha valamiért vissza akarom küldeni a képet?


– Ezt 14 napon belül bármikor megteheted. Ha megengeded, szívesen dolgozok még a képen, hogy  jobban a találkozzon az elképzeléseiddel, vagy akár ki is tudjuk cserélni másikra. De ha így sem  van elégedett, visszaadom Neked a festmény árát. Nagyon ügyelj kérlek a biztonságos csomagolásra, mikor visszaküldöd a képet. Ha épségben megérkezett hozzám a festmény, visszautalom Neked az árát.

Ha több képet rendelek, kapok kedvezményt?


– Igen, bizonyos esetekben van lehetőség erre. Írj nekem, és megbeszéljük.

garancia-logo2

Online festmény rendelés

Kockázat nélkül

Ha a megrendelt festmény nem felel meg az elképzeléseidnek, küld vissza és kérdés nélkül visszatérítem az árát vagy kicserélem arra a festményre, amit kiválasztasz.

tabla-1

Melyik festményemet szeretnéd látni az otthonodban vagy szeretetteljes ajándékként?

Szeretném még kényelmesebbé tenni Számodra, hogy a Te otthonodba is kockázat és felesleges költségek nélkül kerülhessenek olyan egyedi készítésű festmények, amelyek szeretettel készültek. 🙂
Ezért minden festményemre 100%-os elégedettségi garanciát vállalok.

Scroll to Top