eskuvoi-hatter-fent

Festményeim segítenek, hogy egy pillanatra megállítsd az életet
és teljes mértékben jelen lehess benne

Makói-Tóth Annamária - festőművész

Érezted már úgy, hogy eltelt egy hét az életedből, úgy, hogy észre sem vetted? És egy hónap? Egy év…? 💡
Én igen…

Néhány éve kezdtem festeni. 🖼 Az életem “rendben volt”, volt munkám, otthonom, kiskutyám, barátaim… szóval minden rendben volt, de néha nehéznek találtam meglátni az életben a sok szépséget, szeretetet, csodát és harmóniát. 🎀 Normális, átlagos életem volt, és habár nagyon sok nagyszerű és csodálatos dolog vett körül és történt velem, néha annyira szomorú voltam, sokszor rám tört az unalom vagy egyszerűen csak nem voltam boldog az idő nagy részében.

🥰 A lelkem annyira kétségbeesetten keresett némi szépséget; örömet, harmóniát és színeket szerettem volna. Azon kezdtem el tűnődni és keresni az utat, hogy hogyan élhetek színesebb, inspirálóbb, szeretetteljesebb, boldogabb életet.


Ezért úgy döntöttem, hogy létrehozok egyet. 💡

Elkezdtem készíteni, festeni festményeket, majd ezek a festmények emlékeztetni kezdtek életem minden pozitív és csodálatos kis szegmensére. ⏰ Kis idő múlva már egyre tisztábban és tisztábban láttam az igazán fontos értékeket az életemben.

💡
A mottóm tehát egyszerűen: “Festményeim szeretettel” … minden darab azért készült, hogy emlékeztessen benneteket arra, hogyan fejezzük ki és fogadjuk be a szeretetet, hogyan élvezzünk minden egyes napot a legteljesebb mértékben. 🖼

Vegyük körül magukat szeretettel, együttérzéssel, empátiával, bátorsággal, kedvességgel és harmóniával az életben. 💗

Festményeim segítenek ebben a folyamatban. A képeim lehetővé teszik, hogy egy pillanatra megállítsuk az életet, és teljes mértékben jelen lehessünk benne. 💟

– Annamari

Festményeim szeretettel

Hiszek a szépség erejében, és abban, hogyha körülvesszük magunkat gyönyörű, inspiráló, harmonikus dolgokkal, akkor az a lelkünkre is hatással lesz és az életünk is szebbé válik.
A külső és a belső hat egymásra.

Sok-sok online képzés mellett a budapesti Számalk- Szalézi Felnőttképzési Intézmény festőművész szakán tanultam. A tanulási folyamat azonban soha nem áll meg, mindig szeretnék fejlődni, ezért folyamatosan képzem magam, igyekszem az ügyesebbektől tanulni. 

Inspiráló alkotások a Harmónia Galériától​

Szeretném még kényelmesebbé tenni számodra, hogy a Te otthonodba is kockázat és felesleges költségek nélkül kerülhessenek olyan egyedi készítésű festmények, amelyek szeretettel készültek.
Ezért minden festményemre 100%-os elégedettségi garanciát vállalok.


Néhányan posztolnak a közösségi oldalakon. Néhányan tüntetnek az utcákon. Néhányan csendben adakoznak. Néhányan mély és jelentőségteljes beszélgetéseket folytatnak a barátaikkal, családtagjaikkal. Néhányan alkotnak. Én festek.

A harmónia megteremtésének, kedvességnek, szépségnek, együttérzésnek, megbecsülésnek, empátiának, bátorságnak, megbocsájtásnak, egymásra figyelésnek; a szeretetnek sok módja van. A világon többre van szüksége ezekből az értékekből. Legyünk kedvesek saját magunkkal és másokkal. Tegyünk minden nap valami jót. Együtt. Lépésről lépésre.

Nagyon szívesen festek és nagyon jó érzés számomra, hogy ha valaki megkeres akár az én festményem kapcsán vagy saját gondolattal. Mert megtisztelőnek tartom, hogy ha az én festményemet szeretné valaki kirakni az otthonába, irodájába vagy bárhova tulajdonképpen.

Soha ne szólj rá arra, aki énekel vagy táncol, mert akkor boldog.
Egy kicsit ilyen a rajzolás, a festés is, minden amihez ihlet kell.
Amikor kreatív tevékenységeket csinálsz a lelked is megcsillan egy kicsit.

[elementor-template id="153"]
Scroll to Top