Vélemények

Az alábbi gombokra kattintva még több és friss, aktuális véleményeket olvasgathatsz.

“Több festményt rendeltem már a Harmónia Galériától. Volt olyan, hogy tematikus képet kértem Annamaritól, és az alapján nagyon szépet, találót festett. A kommunikáció és a szállítás is gördülékeny volt. Egy másik alkalommal fb-on láttam meg egy őszi képet, amit meg is vásároltam, élőben is nagyon szép volt, talán még szebb is mint a képen. Szeretettel ajánlom a Harmónia Galériát.”

Burián Katalin (Google felhasználó)

“Annamari minden képét tudnám ajánlani, hiszen egy csodálatos lélek valóban szeretettel készült képei! Én most azonban az esküvőnkre készített köszönőajándékokat és az ujjlenyomatfát emelném ki. ???????? A mi ízlésünkhöz és színvilágunkhoz illeszkedő képek külön dekorációs elemei voltak az asztaloknak és abszolút sikerük volt a vendégek körében is. Így azt érezhettük, hogy olyan ajándékkal fejezhetjük ki a köszönetünket, amelyek valóban szeretettel és egyesével készültek ???? Az ujjlenyomatfa pedig már a lakásunk dísze; ráadásul jó móka is volt elkészíteni ???? Köszönjük, hogy egy számunkra fontos napon általad és a festményeid által is még több szeretet vett körül minket! ????”

Galántai Zsuzsanna (Facebook felhasználó)

“I was so happy when the lovely card arrived! It was lovely packaged, included a personal letter and even more. The cards are beautifully made. Would definitely recommend buying something from this shop!”

Lucienne (Etsy felhasználó)

Scroll to Top