Sale!

Galéria fal szett

22 800 Ft

A legkülönlegesebb festményeim ART PRINT-jeiből és pozitív szavakból, melyeket én terveztem, hogy még szebbé és egyedibbé varázsolják az otthonodat. ❤ Olvastam valahol még régebben, hogyha a faladra kiírod azt, amire vágysz, azzal már az életed részévé teszed és így vagy úgy, de behívod, megjeleníted az életedben. Ez a gondolat inspirálta ezt az összeállítást.
Limitált kiadás.
❤ hope – remény
❤ love – szerelem, szeretet
❤ kindness – kedvesség

Inspiráló ART PRINTek, fehér, matt minőségi kézműves papíron (Via  Linen pure white 270 gr). Ez egy különleges eljárással készült kép különleges papírra, amit egyből érezni fogsz, ha megfogod a kezeddel vagy akár, ha csak ránézel a képre akkor is. Tökéletes minden helyiségbe, ahova egy kis színt, kellemes érzést, harmóniát, melegséget szeretnél csempészni, de ugyanígy kivételesen gyönyörű és egyedi ajándék lehet.

8 art print a következő méretekben:
2 x A3 (42 cm * 29,7 cm)
1 x A4 (29,7 cm * 21 cm)
5 x A5 (21 cm * 14,8 cm)

Hiszek a szépség erejében, és abban, hogyha körülvesszük magunkat gyönyörű, inspiráló, harmonikus dolgokkal, akkor az a lelkünre is hatással lesz és az életünk is szebbé válik.

Eredeti festményeim art print változata.

Vásárlás után a megrendelésedet 1 munkanapon belül postázom. Mindegyik alkotás gyönyörűen és gondosan előkészítve kerül szállításra, és biztonságos csomagolásban érkezik hozzád, ami tökéletes épségben és szárazon tartja. Csak újrahasznosított (!) csomagolóanyagokat – és festővásznakat – használok!
Holnapután már Nálad lehet. 🙂

Köszönöm, hogy benéztél a galériámba, legyen csodás napod!

  • Annamari
Scroll to Top