Inspiráló szavak – galéria fal szett

17 160 Ft

6 art print A5-ös méretben  (21 cm * 14,8 cm)

Pozitív szavakból készült összeállítás, melyeket én terveztem, hogy még szebbé és egyedibbé varázsolják az otthonodat. ❤

Olvastam valahol még régebben, hogyha a faladra kiírod azt, amire vágysz, azzal már az életed részévé teszed és így vagy úgy, de behívod, megjeleníted az életedben. Ez a gondolat inspirálta ezt az összeállítást.
❤ hope – remény
❤ love – szerelem, szeretet
❤ kindness –
kedvesség
❤ harmony – harmónia
❤  courage – bátorság
❤ empathy – empátia

Inspiráló ART PRINTek, fehér, matt minőségi kézműves papíron (Via  Linen pure white 270 gr). Ez egy különleges eljárással készült kép különleges papírra, amit egyből érezni fogsz, ha megfogod a kezeddel vagy akár, ha csak ránézel a képre akkor is.

Hiszek a szépség erejében, és abban, hogyha körülvesszük magunkat gyönyörű, inspiráló, harmonikus dolgokkal, akkor az a lelkünkre is hatással lesz és az életünk is szebbé válik.

❤ Vásárlás után a megrendelésedet 1 munkanapon belül postázom. Keret nélkül. Mindegyik alkotás gyönyörűen és gondosan előkészítve kerül szállításra, és biztonságos csomagolásban érkezik hozzád, ami tökéletes épségben és szárazon tartja. Csak újrahasznosított (!) csomagolóanyagokat – és festővásznakat – használok!
Holnapután már Nálad lehet. ????

Köszönöm, hogy benéztél a galériámba, legyen csodás napod!

  • Annamari
    Festményeim szeretettel
Scroll to Top