Gyógyító szavak – kék art print fal szett

16 900 Ft25 400 Ft

A kék szín hatása: kapcsolatot teremt a test és a fej között. Békét hoz, segít elfogadni a megváltozhatatlant. Segít, hogy képesek legyünk saját magunkat képviselni. Lelki megnyugvást hoz.  A bölcsesség, őszinteség, a gyógyító szavak és a tisztelet jelképe.

 

Inspiráló ART PRINTek, fehér, matt minőségi kézműves papíron (Via  Linen pure white 270 gr). Ez egy különleges eljárással készült kép különleges papírra, amit egyből érezni fogsz, ha megfogod a kezeddel vagy akár, ha csak ránézel a képre akkor is. Tökéletes minden helyiségbe, ahova egy kis színt, kellemes érzést, harmóniát, melegséget szeretnél csempészni, de ugyanígy kivételesen gyönyörű és egyedi ajándék lehet.

5 art print a következő méretekben választható
A3 (42 cm * 29,7 cm)
A4 (29,7 cm * 21 cm)
A5 (21 cm * 14,8 cm)
Ingyenes szállítással
❤ Számlával
❤ Díszcsomagolásban

Hiszek a szépség erejében, és abban, hogyha körülvesszük magunkat gyönyörű, inspiráló, harmonikus dolgokkal, akkor az a lelkünkre is hatással lesz és az életünk is szebbé válik.

❤ Eredeti festményeim art print változata.

Vásárlás után a megrendelésedet 1 munkanapon belül postázom. Keret nélkül. Mindegyik alkotás gyönyörűen és gondosan előkészítve kerül szállításra, és biztonságos csomagolásban érkezik hozzád, ami tökéletes épségben és szárazon tartja. Csak újrahasznosított (!) csomagolóanyagokat – és festővásznakat – használok!

Holnapután már Nálad lehet. 🙂

Köszönöm, hogy benéztél a galériámba, legyen csodás napod!

  • Annamari
Méret

A3, A4, A5

Scroll to Top