Virágosat álmodtam – 8 részes art print kollekció

32 890 Ft

8 db art print

Availability: 50 készleten

A legkülönlegesebb virágos festményeim és tájképeim ART PRINT változatai – hogy még szebbé és egyedibbé varázsolják az otthonodat. ❤

Limitált kiadás.

Inspiráló ART PRINTek, fehér, matt minőségi kézműves papíron (Via Linen pure white 270 gr).

Ez egy különleges eljárással készült kép különleges papírra, amit egyből érezni fogsz, ha megfogod a kezeddel vagy akár, ha csak ránézel a képre akkor is. Tökéletes minden helyiségbe, ahova egy kis színt, kellemes érzést, harmóniát, melegséget szeretnél csempészni, de ugyanígy kivételesen gyönyörű és egyedi ajándék lehet.

❤ A megrendelésed tartalmazza:
8 kép (art print) a következő méretekben:
2 x A3 (42 cm * 29,7 cm)
3 x A4 (29,7 cm * 21 cm)
3 x A5 (21 cm * 14,8 cm)

Hiszek a szépség erejében, és abban, hogyha körülvesszük magunkat gyönyörű, inspiráló, harmonikus dolgokkal, akkor az a lelkünkre is hatással lesz és az életünk is szebbé válik.

Eredeti festményeim art print változata. Keret nélkül.

Ingyenes szállítással

Vásárlás után a megrendelésedet 1 munkanapon belül postázom. Mindegyik alkotás gyönyörűen és gondosan előkészítve kerül szállításra, és biztonságos csomagolásban érkezik hozzád, ami tökéletes épségben és szárazon tartja. Csak újrahasznosított (!) csomagolóanyagokat – és alapanyagokat- használok!

Holnapután már Nálad lehet.

Hiszek a szépség erejében, és abban, hogyha körülvesszük magunkat gyönyörű, inspiráló, harmonikus dolgokkal, akkor az a lelkünkre is hatással lesz és az élet

Köszönöm, hogy benéztél a galériámba, legyen csodás napod!

  • Annamari
Méret

A3, A4, A5

Scroll to Top