Bazsarózsacsokor

53 700 Ft

Méret: 30 x 40 cm

Elfogyott

Tudtad, hogy amikor fém vázát festünk, akkor soha nem is a vázát festjük, hanem a visszatükröződéseket a körülötte lévő tárgyakról? A ráeső színeket, fényeket, árnyékokat…  Kicsit ilyenek vagyunk mi emberek is, nem? Egyediek vagyunk, mégis mindannyiunkban ott van minden, amit megéltünk, akivel találkoztunk…  talán néha mi is csak visszatükröződései vagyunk azoknak az emlékeknek, embereknek, eseményeknek, amiket megéltünk.
Ezen gondolkoztam, miközben ezt a bazsarózsa csokrot festettem. Soha nem festem a virágaimat vázában, de most ezt éreztem.
Eredeti akril festmény pamut festővásznon

Harmóniát áraszt és segít megpihenni egy percre az életben.

Művész: Makói-Tóth Annamária

  •  Eredetigazolással és számlával
  •  Aláírva elöl, dátumozva hátul

❤  Egy fényes, lakkos réteggel van ellátva, ami megvédi a napfénytől, és megőrzi a szépségét egy életen át. Nem szükséges keretezni, készen áll arra, hogy a falra akaszd és szeresd így, ahogy van. A vászon minden oldalát befestem, így a szoba bármely sarkából nézve teljes élményt ad a kép.

❤  1 napos, ingyenes postázás. Garantálom, hogy egy munkanapon belül feladom a festményt postán. Biztonságos és szép csomagolás és szállítás! Csak újrahasznosított csomagolóanyagokat – és festővásznakat – használok!
Holnapután már Nálad lehet. 🙂

Köszönöm, hogy benéztél a galériámba, legyen csodás napod!

  • Annamari
    Festményeim szeretettel
Scroll to Top