Szállítási feltételek

Szállítás
A küldemények kézbesítése, szállítása a Magyar Postán keresztül történik, illetve a postán való átvétellel. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni az alábbi telefonszámon. (Telefonszám:+36 30 8838 962)
Szállítási módok: Csomag átvétele a Magyar Posta hivatalában.
Kiszállítási idő:  Ha a termék raktáron van: 3-8 munkanapon belül.
Egyedi rendelés esetén: 2-5 héten belül.

A Vevő kérésére az Eladó vállalja a megrendelt termék kiszállítását, az Ön által megadott magyarországi szállítási címre, a következőekben megadott szállítási díj ellenében.

Magyarország területén ingyenes. (Külföldre nem áll módunkban szállítani.)

A szállítástól elállás
Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A termék visszaküldése
A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.

Szállítási határidő és teljesítés:

A szállítás teljesítésére az Eladó jogosult más vállalkozók szolgáltatásait igénybe venni (közvetített szolgáltatás). A szállítás idejéről Eladó mindig kellő időben tájékoztatja Vevőt. Az MTA Galéria mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapon feltüntetett szállítási határidőket betartsa. Mindazonáltal nem tudjuk a felelősséget vállalni a szállítás során történő, a szállítási szerződésen kívül álló harmadik fél által, vagy egy előre nem látható és kivédhetetlen ok által keletkezett késedelemért, illetve a csomag elvesztésének következményeiért. Ha a csomag nem érkezik meg a megadott időn belül, akkor vizsgálat indul a szállító vállalatnál a körülmények tisztázására. Amennyiben a szállító vállalatnak felróható okokból vész el a csomag, és így azt elfogadható időn belül a Vevő nem kapja kézhez, úgy azt újra küldjük a vevőnek. A csomagot minden esetben ellenőrizze! Amennyiben a csomag kívülről sérült, vagy a termék sérült-törött ne vegye át a csomagot. Minden esetben ragaszkodjon jegyzőkönyv felvételéhez.

A terméknek a kiszállítást végző személytől való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően a futár távozása után a Szolgáltatónak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni. A szállítólevél aláírásával tehát elismeri, hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésében foglaltaknak. (nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás vagy a termék)

Szállítási mód:

  • Személyes átvétel: Vevőnek lehetősége van személyes átvenni megrendelt termékét Székesfehérváron és Budapesten előre egyeztetett helyen. (ennek mikéntjéről kérem a rendelés leadása előtt érdeklődjön!)
  • Postai átvétel Budapesten vagy vidéken. 

Szállítással kapcsolatos egyéb tudnivalók

Amennyiben a megadott címen nem tartózkodott senki, így az átvétel nem valósult meg, az ezt követő második kiszállítási díj is kiszámlázásra kerül. Abban az esetben, ha megrendelése kiszállítási díjat tartalmazott, akkor a második szállítást követően a vásárló azt duplán köteles megfizetni. Budapesti ingyenes kiszállítás esetén a második kiszállítás díja bruttó 2000 Ft. Vidéki kiszállítás esetén érdeklődjön kollégánknál.

Ennek elkerülése érdekében és a biztos átvételt biztosítva a Magyar Postahivatalnál történő csomagátvételt kínálom fel vásárlóimnak. 

Scroll to Top